onsdag 30 juli 2008

Check

Arlanda check. Landade på pricken tio över två.. Klass SAS! ;)

Ungen bakom mig var ju ingen höjdare dock.. Många "pokes" i ryggen men hon var ändå söt när hon sa hejdå till alla som passerade efter landningen :) DET GÅR BRA NU, den frasen kunde jag verkligen använda när jag såg att min plats var 10F = vid nödutgången = sätet framför mig var bortplockat så det vara bara att lägga benen RAKT UT! :) Läste min El Choco, passerat 200 sidor så jag kämpar på. Inte lika mycket som Jonas gör i Bolivias fängelse dock..

Nu återstår bara några små saker:

Ta sig till terminal 5.
Skicka "förklaringssmset" till min tränare.
Landa på Heathrow och möta upp Sophie. Usch vad skönt! :P



Ola

London baby




Just käkat en souvaskebab på Kallax och den var okej..Lite väl köttig. Inte den bästa "frukosten" :) Var så HÄR nära att glömma pitstop på Kioskpiraten för snusinhandling(puh!)
Luleåkalaset är i uppbyggnadsstadiet och hann se stora scenen + öltälten nere vid Piraten.. Hade velat se Millencolin och lite Lasse men men får bli en annan gång :)

Har jävligt dåligt samvete för det här med fotbollen faktiskt.. Att jag meddelar tränaren idag håller ju såklart div7-nivå men men.. Hade jag sagt: "nu åker jag till London för att träffa tjejen jag mötte i Barcelona, och jag har inte känt så här sen...många år tillbaka.." så tror inte jag att han hade köpt det. Eller vem vet.
Spelade match igår med Harads på Kamrum och det var nostalgiskt och trevligt att komma dit, synd bara på resultatet (1-2 mot Ersnäs) och att jag lyckades vricka till foten just innan halvtid. Svullnade upp under kvällen så jag haltade rätt bra men det verkar bara vara en liten vrickning för jag kan gå rätt okej idag.
I mina ögon är det bara bra att jag åker bort ett tag och vilar min häl som har spökat ett bra tag nu..

Återstår att se om man är välkommen tillbaka om 1-2 veckor?

Nu ska jag hoppa på planet till Stockholm, puss!!



SMS:

"Ditt svar ska vara tillhanda 080727" /Andreas

"Ska jag hämta dig vid halv tolv till flyget? Mats la det på mig att skjutsa" /Martin Stridsman

"Ahh tungt att glömma ipoden när du verkligen behöver den, såg den i audin nu.." /Björn H (jag vet, men har fyllt mobilen så jag överlever :) )

tisdag 29 juli 2008

Sträss

"Stress tar kol på halv´ befolknin´" som Daddy Boastin säger :)

Klockan är 11:30 och jag ska ta en buss strax efter 12 mot Boden, ska hinna fika med syster Theresa som kom upp från Varberg idag. Sen ska jag klippa mig + hinna sola & bada innan jag åker till samlingen som är kl 17 med Harads. (match mot Ersnäs)
Möjligt? Jag tror det :)

Drömde inget jag kommer ihåg.. Fan... Måste börja med det där nu ju.

Mats Stridsman stannade här ett tag efter träningen och fick sitt ass whoppat många gånger om i Pro Evolution :) Aj...Robben är fan bäst i världen i spelet!


UT i solen nu!


SMS:

"Den var mycket trevlig men jag hade glömt hur mycket bio knäcker mig. Trodde aldrig mer att jag skulle kunna räta ut mitt knä igen. Jag har nå hälproblem så jag försöker att inte gå.. vilket inte hjälper ett skit så måste nog till en läkare imorn.." /Andreas W (gav blygsamma poäng till Batman...)

"Grattis!" /Le Mamz (antar att jag har namnsdag??)

"Mybra :) D såg vi när vi var och djaaba minns jag :)" /Björn H

måndag 28 juli 2008

Hur kung är du Hanna?



Oj vad bakis jag är där...Midsommardagen..



ha ha fick le lite smått när jag såg Hanna kommentar/brev. Klass rakt igenom som vanligt. Speciellt att du kom ihåg Lords of Dogtown. KUNGfilm!

Fan va jag e trött... Även fast jag inte var med på träningen utan bara gick runt å samlade bollar, käkade macka, jonglerade & sköt lite för att checka hälen. Ska vara med imorgon iaf när Harads tar emot Ersnäs på hemmaplan. Stor hemvändning för min del. Senast jag spelade en match där var nog 8-9 år sedan. Ska bli jävligt roligt :)

Har packat allt (tror jag) nu för jag känner att det inte kommer bli mycket gjort imorgon..Tänkte bege mig mot Boden efter lunch, ska klippa mig, bada & sola. Sen match med Harads på kvällen och SEN lite mys-häng i Boden.

Ligga säng nu. Ola trött. Ola sova. Fast äta sig lite först.

Peace!


SMS:

"Kanon" /Magnus Måltas Carlsson (tränare i Harads och jag skrev att jag kan spela)

"Nu staaeh :) fan så bra family guy är, så sjukt bra!" /Björn H

"Något som inte är så stek är ju att jag -------------------------- av allt badande och ------------ jag -------- " /Ida-Marie Henriksson (ja, jag censurerade :) )

Lanch




Kom på min nya grej: Drömbloggen!

Hur bra blir inte det? Bara det att jag måste sova med laptopen nära sängen eller att bara ha lite papper+penna tillgängligt. Skoj som fan tror jag det blir.. Brukar drömma rätt bra :) (tolkningsfråga iofs..)

Hanna N, har du sett Batman??! Eller har du nån "cool" sågning/princip här? Du kommer att älska Heath-Jokern iaf..

Nu ska jag duscha innan Mäts kommer och scoopar mig för lunch.


SMS:

"Ja det är jag :) ska vi ses?" /Emma

"De är lugnt, hämtar dig 12. Okej lounge, hade tänkt blanda sangria :)" /Mäts S

"Hur sa vi? Ska äta saltströmming i em?" /Mamma


Pöss!

söndag 27 juli 2008

Scientologin

Där har vi nåt som verkligen "grinds my gears".. Förut har man som bara ströläst om att Tom Cruise, John Travolta m.fl gillar att dyrka scientologin. Greppade aldrig exakt vad dom tror på till ör några år sedan. Och DET är fan creepy om nånting. Man kan tycka att religion trollar med mångas människors sinnen men ja,scientologin står solklart i en s.k klass för sig...

Hur jag kom att tänka på detta?
Jo jag och min käre vän Björn vandrade ut i ett stekhett Boden efter 13 nångång i jakt på ett svalkande bad. Destination: Björknäsbadet. Innan vi tog oss dit så kom vi på att det lär ju finnas en massa delikata "matvagnar" på marknaden som tagit plats i helgen. Letade souvaskebab men fick nöja oss med ett äckligt grillspett. Smakade bara stekolja ungefär.. Anywayyyy.. Jag blev stående framför ett bord med en massa böcker och 3-4 halvreko snubbar i gula tshirtar. Böcker i massor, L Ron Hubbard är ju deras geni som skrivit hur scientologin funkar. De erbjuder b.la kurser där du kan betala 250kr för ett samtal med en man ur scientologirörelsen och efter det samtalet så kommer du att se allt mycket klarare, ökat självförtroende blaha blaha blaha... Word?

Man kanske borde pröva det? Kanske man blir ännu bättre i fotboll? :)


Orkar inte berätta vad vi gjorde igår men nämner några stödmeningar:


*Vinst 3-1 mot Älvsbyn. Hoppade in i 60:e och hann med några bra grejer + en vänsterschhhlägga som målvakten räddade till hörna.

*Sangria-picknick på filtar, jag, Love, Björn, Calle, Dansken, Mattias & Tobbe.

*Blev tvungen att slå min 38åriga syster på fingrarna när hon skulle börja röka. (SÅ crazyfull blir hon 1gång/år på sin höjd. Träffade henne & Ola på Bränna igår)

*Björn & Calle brottades i kallingar. Och ja, det finns såklart på video på en Facebookanvändare nära dig :)

*Fick ett samtal 5 på morgonen av en tjej som jag inte pratat i telefon med på...jaa du.... sen högstadiet kanske? Hon tyckte inte att jag skulle umgås med Emma iaf :) Check!



Till sist tänker jag bara nämna den viktiga segern i minigolfen idag! Tog fram storsnoppen och kissade på Love & Björn. Love 67, Ola 61, Björn 74.

Inga foton heller. Mamma kära mamma mia skulle föra över musik till sin telefon så jag har ingen usb-kabel. (Hur advanced är egentligen Le Mamz??) :)


SMS:

"Det går bra nu" /Jessica 3 (skickade ett mms samtidigt som vi spelade golf så när jag öppnade det var det,jag....spelandes golf. Hon var alltså på Björknäsbadet. Crazy :) )

"Hälsa Björn att han är galet snygg ;)" /Emily

"Nu går semester-Hansson i ide. Då ser man inte han mer förrän tidigast julen... :(" /Niclas Hansson



Puss

lördag 26 juli 2008

This is like.. too(?) hot?

Om det är 23 i skuggan när man vaknar kring 10 så VET du... att today is going to be a good day som Ice Cube sa :)

Batman The Dark Knight igår då. Bra, bra skit. Heath Ledgers rolltolkning av Jokern var och är beundransvärd och legendstatusen kommer väl knappast att försvinna i första stund eftersom han gick bort nyligen. Var lite negativt inställd först, skulle Brokeback-Heath kunna spela en riktig jävla skurk? O ja. Och mer därtill.

Hängde sen hos Love och krossade både han och Björn i NHL08, så allt var precis som normalt vill säga. Gick hem efter 3 med Calle, in på statoil för att grabba en macka och där stöter jag på Ms Olsson. Hanna Olsson, mitt kära ex. I mina ögon har hon betett sig lite märkligt de senaste månaderna med midsommar som höjdpunkt, men jag har ändå bara kärlek över för henne.. Hon var full och undrade om jag hade sett kommentaren hon lämnat i min blogg, njiet svarade jag. Kontentan var iaf att hon hade tagit åt sig på min "flatass+silikonbröst"-sågning. Men nej, det var inte menat mot dig Hanna så du vet. :)

Jag åker till London på onsdag om det nu är nån som missat det. Efter information från Arsenalnördarna i laget så fick jag veta att Emirates cup spelas under tiden jag är i London. Arsenal bjuder in Real Madrid och Juventus så det är ju hyfsade matcher... Jag sa åt Sophie för nåra kvällar sen att vi mååååste ju försöka gå och se nån match, varpå hon blir tyst i flera sekunder..................... "That was my surprise for you!! I´ve got tickets for you and me!" Då smälte jag lidegrann. Längesen någon gjorde något så där fint för mig :)

Nu ska jag snart åka på samling för match. Serien börjar om idag och vi tar emot Älvsbyn hemma kl 13:00. Torskade 1-3 i Älvsbyn senast.. Tungt ja. Vinst idag? JA.


ill sist: Ida: sluta ringa och stektrakassera mig när du är i Smögen och steker! KAN inte svara när jag lirar xbox!! :)


Sms:

"Judge Judy...my bra!" 03:05 /Calle Mattsson

"Ring röstbrelådan du har 3 nya meddelanden: 0763458787, +447801759853.

"4+ nu!" /Calle Mattsson

fredag 25 juli 2008

"Havet å vinden som dofta kaprifol"

Bloggtoppen.se



Goooooooomorrnn!

Träningen igår var piss för jag kände av hälen igen :( Nu ska jag inte köra på ett bra tag förrän jag är helt 100 igen. Ingen idé att fjanta runt halvskadad..

Inatt hade vi ett lätt 24-maraton, jag & Bear. Jag gav upp kring 03:30 och jag är osäker på hur länge Bear höll på.. MEN tyvärr tar vi ingen hänsyn till sånt idag när vi ska ut och lapa solen! Då är det helt enkelt bara så att man måste UPP och djaabba! Ingen mera sömn här inte!

Ikväll är ju den stora premiärkvällen! Känner mig som värsta serie/Marvel-nörden som ser fram emot alla superhjältefilmer osv osv. MEN den här kommer att vara SÅ fet! Inte bara för att en bortgången Heath Ledger spelar Jokern sjukt bra utan.. Årets bästa film sticker jag ut ett liten haka på!
Nu ska jag väcka Björn för vi ska dra när Calle slutar jobba kl 12!

Peace!


Sms:

"Blire nå bad?" /Calle Mattsson

"God morgon! Upp och hoppa :)" /Emma Johansson

"Dåligt att vi inte setts. . . Trist . . ." /Erica Masman

torsdag 24 juli 2008

"En dag som denna, vad gör man dåå?" (afasi)

Bloggtoppen.se
Jo, man tvättar några maskiner. Går förbi grannen Linda som sitter ute i solen och hör vad hon har haft för sig. Går in till stan med Evelina (granne även hon) och blir uppdaterad vad hon och Gustav haft för sig. Möter upp Emma utanför shopping och vi går och käkar på Dagobert för att sen lägga ett bra häng i solen nere på trapporna vid färjan. Där får jag b.la lära mig att varken Emma eller Therese kan engelska(!) Men det tror jag inte riktigt är sant.. Eller? ;) Efter många funderingar på vad dom skulle vara bra på så kommer dom fram till att strippa skulle vara något som dom klarar galant! "Men det kan nog alla är jag rädd.." säger Emma :)

Sen när det blev för varmt i solen så gick tjejerna och köpte hårfärg och jag gick vidare förbi Diva där Malin & Therese slet som djur.. Malin ringde WESC och hörde om det fanns korthållare & ögonbindel (sån man har när man ska nap)till mig men ICKE! Inte en endaste en :( Så jag får leta fram nån gammal rackare till börssss.. Och dra en halsduk för ögonen när jag flyger...

*Börs (använde det uttrycket sjukt länge)
*Plånka (nja jag vet inte?)
*Korthållare (är väl det jag säger nu)
*Plånbok (njae, inte jag iaf)


Fan.. Känner att d luktar lite rost från mig. Kan man bränna sig igen efter man flagnat? Borde inte huden vara lite hääääärdad??
Undra om jag låter lite som Marie Plosjö/Linda Rosing nu?


Några attribut som man klarar sig utan på tjejer i sommmar:

*Platt rumpa. (Kombinationen stora bröst & flat-ass är ingen höjdare tex)
*Osmakliga tatueringar. (Varför inte en tribal i svanken tex? ha ha :P)
*Fet attityd. (Rätt sällsynt men det förekommer)
*Skateskor & wct-brallor. (Tänk om det skulle slå på +20 tjejerna?)
*Silikonbröst. (jag har FULL förståelse om du gör det när du har A-kupa och känner dig allmänt platt, eller haft komplex osv osv. Men det finns tjejer som gör dubbla operationer. "Större, jag vill ha STÖRRE!!" Naturligt är bäst. End of story.

Nu kom jag och tänka på en tjej från Boden som har opererat så stora bröst att det inte går att förklara. (Nej jag menar inte dig Sara..) Dom är iaf under hakan och ned mot naveln..Vet inte vem hon är, vet inte vad hon heter MEN! Hon gick förbi mig ute på balkongen på TeSe för nån sommar sedan.. Jag skrattade till lite väl odiskret kanske, tjejen vänder sig om och går rakt mot mig och ser rätt aggressiv ut. Carin Bergdahl "går emellan" och säger att tjejen ska lugna ner sig och gå vidare typ. Inget mer med det, innan tjejen vänder sig om så kläcker hon ur sig: "bara för att du har liten kuk eller??!!" Jag viker mig dubbel i skratt och vill bara ge henne lite kärlek och en fet high-five! :) Ingen dålig comeback om man säger så!



Sms:

"1750 vanliga stället?" /Mattias B

"Låter mybra :) Är på kvarnängen nu och kasta freesbee" /Björn H

"Men kom till min gräsmatta då?" /Linda

"It´s so hot right now!"





Aaaahh! Det här är väl härligt?! När jag yrvaket sträckte mig efter mobilen så läser jag ett från Björn Blombäck som inkom kl 06:50, "För varmt redan nu".. Vafan är det frågan om?!, tänker jag. Det var ju TILL helgen det ska bli apvarmt igen men tydligen så kickar fru fortuna in redan idag med sin värme :)

Somnade till The Office UK igår.. Har inte sett det på 2 år och fan vad jag hade glömt hur sjukt pinsamt det är. Du vrider dig verkligen i soffan av hur twisted alla karaktärerna är! Nu vill jag bara få nån som hämtar och skjutsar mig till Boden där jag har både solglasögon och mitt kort.. Sen träning ikväll, kanske stannar i Boden eftersom vi har tidig träning imorgon och sen är det premiären på Batman, The Dark Knight jihaaaaa!! :) Såg Batman Begins igår också. Fet fet fet. Men den här kommer att kicka alla arslen. Samtidigt!

Lunch nu!



SmS:

"Är det Niko Bellic som gått lös i Boden?" /Mats Stridsman

"För varmt redan nu" /Björn B

"Nu är jag vaken :) vad händer idag?" /Emma J

onsdag 23 juli 2008

Ida´s tattoo

Bloggtoppen.se

Lillasyster (den blonda) har ju gjort en ny tatt som jag måste ta och visa! Fet är den.

Vill kika.. Bara lite. Liite

Om ni inte fattade vad jag menade att en del saker är som naturkatastrofer/bilolyckor, man tycker det är hemskt & läskigt MEN... Du vill ändå kika. Bara lite :) http://www.sthlmsfinest.com/userBlog/?uid=5692

What do you want med to do?




"Keep yo´ shit the hardest!" som DMX nyss spottade ur sig från itunes-biblan :)


Igår skrev jag på http://olaaa.bloggspace.se/ att jag ska pausa ett tag och det höll ju flera timmar!

Nej nu byter jag från bloggspace och jag hade tänkt börja med att söka en liten nytändning och blogga kring roligare ämnen och inte bara berätta vad jag har på mig, vad jag käkade till lunch och att jag ska träna fotboll ikväll.. Främsta skälet till att jag kastar bloggspace åt helvete är att det hänger sig alltför ofta + att dom har deras "grej" att man bara kan ladda upp en bild per inlägg. Du får liksom en bild att leka med. That´s it! Så då testar vi blogspot.com :) Tänkte gå tillbaka till blogg.se där jag började men känns roligare med något helt nytt!


På fredag ska vi (jag, Love, Bear & Calle) se "Batman, the Dark Knight". Jag ser så sjukt mycket fram emot den! Inte bara för att den slagit alla rekord som finns och tar nya höjder med betyg på imdb.com utan för att jag tror att den är tok-bra helt enkelt!! Joker-Heath (rip) är så äckligt snyggt sminkad och ja... Trailern gjorde att jag köpte skiten helt, raakt av! Batman-Bale blev anklagad för att ha misshandlat sin mor & syster under pr-turnén i England läste jag just. Hur badass är han?? Läs mer här: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=807511




Efter sju dagar i Boden har jag kunnat konstatera följande:



* Går du på Hansson´s och fikar så gör du det helst i grupp på 10-12st. Ser coolare ut och lite mer "Entourage" över det hela då. Likaså på Dagobert. Så ni vet...

* Ola flagnar. MY.

* Bowlingteamet är inte i form. Ikväll kl 2100 startar säsongen med första träningen för Krypton.

* Jens Ekbom satte färg på sommaren. Tack! Åkte hem till Borås måndagkväll.

* Om en vecka åker jag till London :)

* Vi (Sävast) torskade mot Skogså hemma med 0-2. Japp.

* Mina Rocky-böcker är utspridda :( Men tror Evelina har en 3-4st iaf :)

* Att ha hund tar upp rätt mycket tid. Men tänker inte riktigt stötta Love´s citat: "Jag har fan hellre en unge än en hund. Det är ju nästan mer ansvar med hund.."

* Det kommer att ljummas en hel del med sangria framöver. Fick 12 flaskor á 1 1/2 liter av Cribbe som tack för hundvaktandet :)

* Sagabiografen har tagit nästa steg (det går bra nu) så nu kan du boka biljetterna på nätet. Testade precis. Funkade nästan till 100% ;)

* GTA4 är nästan klart nu. Jag bävar. Vad göra nu? Fan Nico! :(

* Chippen & Oksana (intervju i nya Café) är nog det värsta och bästa vi fått fram. Inte lätt att hålla sig från att kika hennes blogg, ungefär som Blondinbella/Linda Rosings! Påminner lite om en trafikolycka eller en naturkatastrof: jävligt äckligt MEN du kan som ändå inte hålla dig från att kolla...
Nej nu ska jag röra mig ut och boka en tvättid till imorn. Sen lapa lite sol!
Sms:
"Firrat tickets?" /Calle C (också ivrig på The Dark Knight)
"Är du i luleå idag Niko Bellic?" /Mats Stridsman
"Jag har helt glömt bort dom.. jag kommer förbi och droppar dem efter jobbet idag :)" /Evelina



måndag 21 juli 2008

We had seasons in a da sun...





Så här i efterhand är jag ju sjukt (eller svårt som Niclas B skulle sagt) glad att vi packade oss iväg till Barcelona. För vad jag förstått så har det inte varit fint väder i mer än en dag på raken hittills. Fan fan fan..


Vaknade av att Cribbe var i stan och skulle hämta hunden och bjuda på lunch, så jag släpade mig upp och möttes av att regn utan dess like.


Hörde jag sommar?


Igår hade jag iaf världens bästa bakisdag.. Gick ut med Vilja efter 16 mot Chili-Chili. Hämtade grillspett (oxfilé) med bröd & tzatsiki som var galet gott! Käkade, la mig ner i soffan och slog på 30 rock, säsong 2. Somnade till lite i 1-2 timmar innan Jens ringde och ville komma & gejma lite PES. Även Berra Bus anlände sen och det xboxades hejvilt till ungefär 3 inatt.


DÄRFÖR var jag såpass crazy att jag sov till 1130 idag


Träning idag på Arenan 1830. Bra väder för det...


Usch, vad det ska bli skönt att åka iväg snart igen. Bara inte ens fördomar om London och England förverkligas allt för mycket, dvs att det regnar där hela tiden
Vad händer mer? Jo, slut på hundvaktandet nu.


Hem till Luleå imorn!


Sms:


"Är han vaken? jag är i boden vid 12 och då bjuder jag på lunch så ät inget" /Cribbe
"Nu har han d djaabit Jack..." /Björn H (Han ser 24 och Jack Bauer tar...minst sagt jobbet

"International leauge" /Björn B

onsdag 2 juli 2008

Byta från bloggspace?




Såå.. Ska man byta från bloggspace eller inte? En av faktorerna som talar för ett byte är ju att man tex inte kan lägga upp fler än en bild på sina inlägg. Lite roligare att beskriva en festkväll med fler bilder än en. Roligt att man är på top-10 på bloggspace mest besökta bloggar men det är bara att ta jobbet och börja på en ny kula här tror jag..


"Bara" 2 1/2tim kvar till planet går nu. Go go go!




Tre senaste smsen:


"Aha.. ett tag dit :)" 09:30 /Evgenia


"Morn morn :) härligt :) När går flyget?" 09:16 /Evgenia


"Måran! Såg just att igår var d 38gr i Spanien :) När åker ni?" 08:43 /Le Mama




Nu ska vi publicera och se hur detta blev!



Ola