lördag 9 augusti 2008

Liverpool bejby




Så, åkte till Liverpool igår med Sophie och hennes kompis Samantha för att se Liverpool möta Lazio i en träningsmatch. Fick köa sjukt länge för de bokade biljetterna. Såpass att vi missade första halvlek! Anledningen till detta var att folk köpte liga-biljetter + säsongskort osv osv. Detta sög ju naturligtvis häst-kuk men som Tony Soprano hade sagt: "What are you gonna do huh?" Missade El Nino Torres vilket var synd men andra halvlek var mer underhållande än hele United-Juve matchen så det var bra :) Voronin satte en volley i slutminuterna och Liverpool vann med 1-0. Alonso bäst på plan. Robbie Keane såg rätt het ut och kommer säkert sätta 10-15 bollar i år. Blombäck sa att det brukar ju inte vara så bra tryck i träningsmatcher men The Kop levde om 100ggr mer än publiken på Old Trafford. "Så det så!" :)

Idag ska vi åka över till Skottland och sova en natt i Edinburgh. Kika lite "Braveheart-historia" som jag kallar det :) Lite slott & gott helt enkelt.

Och ja, det regnar här idag (igen)


SMS:

"Fotbollen börja i förrgår. Bara sett argentina. Feta matcher du ser. Ha det bra" /Mange (bror)

"Brukar ju inte vara så jävla bra i träningsmatcher! You never win again ska du sjunga! Btw så får du inte se någon Steven. Skadad" /Blombäck

"Ok ring när du är i landet :)" /Theresa (syster)

1 kommentar:

Björn H sa...

nu har d gått bra för dig länge nog tycker jag,..hem å djaaba nu:)