torsdag 24 juli 2008

"En dag som denna, vad gör man dåå?" (afasi)

Bloggtoppen.se
Jo, man tvättar några maskiner. Går förbi grannen Linda som sitter ute i solen och hör vad hon har haft för sig. Går in till stan med Evelina (granne även hon) och blir uppdaterad vad hon och Gustav haft för sig. Möter upp Emma utanför shopping och vi går och käkar på Dagobert för att sen lägga ett bra häng i solen nere på trapporna vid färjan. Där får jag b.la lära mig att varken Emma eller Therese kan engelska(!) Men det tror jag inte riktigt är sant.. Eller? ;) Efter många funderingar på vad dom skulle vara bra på så kommer dom fram till att strippa skulle vara något som dom klarar galant! "Men det kan nog alla är jag rädd.." säger Emma :)

Sen när det blev för varmt i solen så gick tjejerna och köpte hårfärg och jag gick vidare förbi Diva där Malin & Therese slet som djur.. Malin ringde WESC och hörde om det fanns korthållare & ögonbindel (sån man har när man ska nap)till mig men ICKE! Inte en endaste en :( Så jag får leta fram nån gammal rackare till börssss.. Och dra en halsduk för ögonen när jag flyger...

*Börs (använde det uttrycket sjukt länge)
*Plånka (nja jag vet inte?)
*Korthållare (är väl det jag säger nu)
*Plånbok (njae, inte jag iaf)


Fan.. Känner att d luktar lite rost från mig. Kan man bränna sig igen efter man flagnat? Borde inte huden vara lite hääääärdad??
Undra om jag låter lite som Marie Plosjö/Linda Rosing nu?


Några attribut som man klarar sig utan på tjejer i sommmar:

*Platt rumpa. (Kombinationen stora bröst & flat-ass är ingen höjdare tex)
*Osmakliga tatueringar. (Varför inte en tribal i svanken tex? ha ha :P)
*Fet attityd. (Rätt sällsynt men det förekommer)
*Skateskor & wct-brallor. (Tänk om det skulle slå på +20 tjejerna?)
*Silikonbröst. (jag har FULL förståelse om du gör det när du har A-kupa och känner dig allmänt platt, eller haft komplex osv osv. Men det finns tjejer som gör dubbla operationer. "Större, jag vill ha STÖRRE!!" Naturligt är bäst. End of story.

Nu kom jag och tänka på en tjej från Boden som har opererat så stora bröst att det inte går att förklara. (Nej jag menar inte dig Sara..) Dom är iaf under hakan och ned mot naveln..Vet inte vem hon är, vet inte vad hon heter MEN! Hon gick förbi mig ute på balkongen på TeSe för nån sommar sedan.. Jag skrattade till lite väl odiskret kanske, tjejen vänder sig om och går rakt mot mig och ser rätt aggressiv ut. Carin Bergdahl "går emellan" och säger att tjejen ska lugna ner sig och gå vidare typ. Inget mer med det, innan tjejen vänder sig om så kläcker hon ur sig: "bara för att du har liten kuk eller??!!" Jag viker mig dubbel i skratt och vill bara ge henne lite kärlek och en fet high-five! :) Ingen dålig comeback om man säger så!Sms:

"1750 vanliga stället?" /Mattias B

"Låter mybra :) Är på kvarnängen nu och kasta freesbee" /Björn H

"Men kom till min gräsmatta då?" /Linda

14 kommentarer:

Elin sa...

Hahaha det är ju fan peruken du snackar om nu! anna rosengren ?! riktigt vidrigt iaf

Hanna "flatasss" Olsson sa...

Fan vad jag tar åt mig.. =)

soph sa...

wtf !? ingen tribal i svanken ??

Anonym sa...

Anna är ju en skön "rockar" brud. Luktar avundsjuka här haha =) No hard feelings/ stampe

Anonym sa...

Kan ge mig fasiken flesta av er haters eg är brudar som låtsats vara killar.Är det killar så är ni bara bittra o blivit brädad av Anna så ni enkomt måste snacka bullshit för ni inte får dela det hennes kille får.Kände henne så pass hon dissar allt iknow haha aka heartbreakern.Anna är vackrast finast står jag för kommer alltid göra.Drömmen.Liknar lite fergie/kendra.Varför låter ni inte henne va.Trist hennes hemstad är haters men förstår ni är bittra haha hon skulle sopa banan ur alla om hon blev känd..

Anonym sa...

Roligt alla snackar skitsnack om Anna Rosengren, EN av ALLA hundra olika saker ni hittat på "hon fejkar sina bröst sen tatueringarna håret" värsta av allt att hon ska ha stulit saker haha, skaffa er ett liv ni är bara avundsjuka och försöker förstöra! Jag har haft sex med henne förr och hon har sveriges största silikon bröst extrema och snygga so what lämna ämnet. Hon är klok som inte viker ut sig väl medveten om hur unik hon är, ju mer folk tjatar klart hon aldrig modellar. You rock lady miss you. D

Anonym sa...

anna rosengren buuuuu hon är ju så jävla fuuuuul sluta prata om henneeeee sooooo boring alltså gäspar.sätt henne ute på krogen och killarna sa hon såg ut som en levande barbie hahahaha jag skrattar hjäl mig.jag är lixom populärare alla läser min blogg jag är mycket snyggare än henne och alla killar kommer tittar på mig när jag strippar så jag är snyggare

Matte med kompani sa...

Gud folk avskyr redan fröken rosengren trots att kvinnan inte ens ställt sig på prispallen än haha löjliga tjejer är mot varandra=)blir intressant isåfall den dagen hon träder fram dom andra får se upp stjäl showen totalt=)Jag och gubbarna här på kontoret håller med dig som skrev innan förstår tjejer känner sig hotade redan nu anna är annorlunda.Följt upp varelsen några år sett hennes utveckling från uppsala på se7en 06.Då sötsnygg men det ända jag finner nu är vill du gifta dig med mig?=)

Erik sa...

Dra mig baklänges blixtrar dunder helvetet har brytit lös. Detta har jag inte sett på länge sedan 80-90talet. På Sthlm central går en rockig tjej förbi som inte bara får mig utan hela centralen att stanna upp. Sett mycket i mina dar men jag är tagen. Det skriker bara USA om Anna Rosengren. Hon är den yngre versionen av Pamela Anderson. Vilken midja. Många som försökt efterlikna,Sigrid Åhs blev sveriges svar för Pamela för många herrans år sedan men detta oj sånt här vi män vill se tack. Ala Kendra Wilkinson

Anonym sa...

hon är fffffffffuuuuuuuullllll bitch hora

Anonym sa...

BITCH

Anonym sa...

ahahaha kendra och fergie är fula alltså om anna är lik dom så är hon också lika ful ahahahahah

Anonym sa...

Den här tjejen kan man inte glömma,hon är ju allt man vill ha!!!! Ser exakt ut på bilderna som irl hur ofta händer det. Gillar att hon inte tar plats, oftast dom utan mål bli kända som kommer längst hade jag känt henne skulle jag hålla hårt fast vid. Jag får väll nöja mig bara vid att sett henne på avenyn. Lite avis den som får bli/vara hennes pojkvän!!!!!

Anonym sa...

Diva!